Hastanemizin Covid-19 Psikolojik Destek Hattı
20 Nisan 2020

Covid-19 Pandemisi ile mücadele kapsamında “Evde Kal” çağrısının ardından sosyal izolasyon yaşayan vatandaşlarımızın kaygı düzeylerini dengelemek, bilgi kirliliği kaynaklı endişelerini gidermek ve psikolojilerini güçlü tutmalarını sağlamak amacıyla Kurtalan Devlet Hastanesi tarafından “Psikolojik Danışmanlık Hattı” hizmeti verilmeye başladı.
      Kurtalan Devlet Hastanesi “Psikolojik Danışmanlık Hattı” haftanın 5 günü 09.00 ile 16.00 saatleri arasında 0 (484) 411 52 99/6091 dahili hat üzerinden vatandaşlarımıza hizmet verilecek. Hattı arayan vatandaşlar
stresle başa çıkma, baş etme becerilerini artırma ve Covid-19'un ailede bulunan çocuklara nasıl anlatılması gerektiğine yönelik bilgiler veriliyor. Ayrıca süreçte yaşanılan kaygı sonucu arayan vatandaşlara da psikolojik destek sağlanıyor.